Paluu/vaihto

Hyväksymme palautukset ja hyvitämme ostoksesi alla kuvattujen ehtojen mukaisesti. Ollakseen oikeutettu palaamaan tai vaihtoon, kaikki kellot on lähetettävä takaisin meille ensimmäisten 30 päivän kuluessa osto ja on lähetettävä takaisin meille alkuperäisessä kunnossa (uusi ja käyttämätön) kanssa:

  1. Katso alkuperäisessä käyttö kunnossa ilman vikoja
  2. ei naarmuja, vaurioita mitään
  3. ei kokoa, muuttaa ranne koru
  4. osto tosite alkuperäispakkauksessa/dokumentaatiossa ja pakka uksessa

30 päivän rahat takaisin-takuu
Kaikki ostot www.citywatches.fi ovat oikeutettuja 30 päivän rahat takaisin-takuu. Jos et ole tyytyväinen ostoksesi jostain syystä, voit palauttaa meille kellosi alkuperäisessä kunnossa ilman vikoja ensimmäisten 30 päivän kuluessa ostoksesi jälkeen. Kaikki lähetys-, käsittely-ja pakkaus kustannukset veloitetaan Ostajalta. Ostajan todelliset toimitus kulut vähennetään lopullisesta palautus summasta (joten vaikka et olisi maksanut toimitusta eli valinnut maksuttoman toimituksen, todelliset toimitus kulut vähennetään edelleen hyvityksen määrästä).

Exchange-käytäntö
Hyväksymme vaihto kohteen, jos et ole tyytyväinen valintasi katsella. Toimitus kulut veloitetaan ostajalle molempiin suuntiin. Voimme tarjota sinulle muita katsella valintasi kanssa hintaero täydentää tai hyvitetään.

Emme ole vastuussa mistään paluu/vaihto meren kulku vahinkoja. Emme hyväksy viallinen kellot palauttamista tai vaihtoa. Kaikki kellot tarkastetaan ennen lähettämistä sinulle. Tokko te katsella on ei työskentely koska arvata haluta alentaa objekti muoto by email edellä.