Usein kysytyt kysymykset

Q: Ovatko kellot 100% aito kellot?
A: Kaikki kellot ovat 100% aitoja ja upouusi. Me lähde meidän kellot vakiintuneiden jakelijoiden paikallisesti ja ympäri maailmaa.

Q: miksi hinnat ovat niin alhaiset?
A: Ostamme kellot suuria määriä jakelijoiden ympäri maailmaa. Joskus jakelijat tarjoavat alennuksia tiettyihin malleihin ja olemme aina siellä Snap niitä! Tämä antaa meille mahdollisuuden välittää säästöjä sinulle!

Q: miten paketit toimitetaan?
A: Paikallisten tilausten toimitamme DHL Express ja sinun pitäisi yleensä saada tila uksen sisällä 3-4 päivää sen saattamisesta. Kansainvälisten tilausten toimitamme rekisteröity lento postina ilmaiseksi ja tarjoamme erittäin edullisia hintoja DHL Express Shipping.

Q: Minkälaista takuuta kellot ovat?
A: Kaikki kellot tulevat vähintään yhden vuoden kansainvälinen takuu. Jotkut tuote merkit voivat tarjota yli vuoden takuun. Jos takuu aikana on ongelmia, voit ottaa kellon lähimpään huolto keskukseen, joka on mainittu takuu kirjasessa, tai lähettää kellon meille huoltoa varten. Senkin jälkeen takuu aika on ohi tarjoamme huoltoa erittäin kohtuulliseen hintaan. Halu amme sinun olevan asiakkaillemme elämää!