Casio G-Shock analoginen digitaalinen GA-100CB-1A Miesten Watch: pyrkimys olla kova ja tukeva kaikki Way

Casio G-Shock

Casio vaatii G-Shock analoginen digitaalinen GA-100CB-1A Miesten Watch, ”X-Large Combi”, koska asia on vähän iso, ja se on yhdistelmä sekä analogiset kädet ja neljä pientä LCD-näytöt. Tämä sekoitus molempia elementtejä on tehty ennen, mutta toimii erittäin tyylikäs ja hauska tavalla täällä. Sen lisäksi vain hip, teollinen tyyli katsella, se on noin vähemmän kuin yhteisiä piirteitä Casio kellojen. Ensimmäinen on 1/1000 toisen sekunti kellon (Chronograph) toiminto. Kun tarvitset tällaista tarkkuutta tai kuinka luotettava sormet ovat, kun se tulee niin pieniä muunnelmia ajoissa-en tiedä. Ainoastaan mikä I-KIRJAIN ajaa osata on että te hankkia etevyys jotta mitata erittäin harvalukuinen erilaisuus kotona aika, joka hätä keino nyt kuluva bona fide aparaatti katsella!

Casio G-Shock analoginen digitaalinen GA-100CB-1A Miesten Watch, sinulla on aikaa analoginen tavalla, sinulla on myös mahdollisuus saada aikaa digitaalisesti vasemmassa alakulmassa digitaalinen LCD-ikkuna. Tämä on joskus helpompaa riippuen mieltymyksistä-tai kun luet aikaa yöllä. Joka pääsenkin ongelma ainakin joitakin GA100 kellot.

Analogisilla käsillä ei ole lume, mutta tunnin indikaattorit ympärillä Dial ei ole lume. Miksi tämä on? En tiedä. On tausta valo muodossa alemman asennettu LED-valo, mutta kun se on päällä pimeässä, se tavallaan pesee pois LCD-näytöt ja tekee kädet ole super helppo lukea (erityisesti punainen tunti käsi tämän värin combo). Minulle tämä tarkoittaa, että vaikka se ei ole mahdotonta lukea GA100 yöllä, se ei ole ihanteellinen G-Shock tähän tarkoitukseen. On muitakin kuitenkin, että kunnostautuu yöllä käsittelyssä.

Tärkein Allure minulle Casio G-Shock analoginen digitaalinen GA-100CB-1A Miesten Watch on itse asiassa korkea-tyylinen Dial. Pinottu tiili tekstuuri kanssa väline, kuten Windows on hyvin suunniteltu ja tuntuu modernin tarinan G-Shock ihanteita. Symmetria on myös hyvä-varsinkin kun monet G-Shock valitsee tuntuu off-keskitetty minulle. Kaiken kaikkiaan hyvä uusi G-Shock kokoelma, erityisesti ihmisille, jotka eivät yleensä harkita digitaalisen katsella, se on miellyttävä kokemus, ja hyvännäköinen katsella, joka on sidottu Nosta tyyliäsi vain vähän.

Casio G-SHOCK, joka pyrkii sitkeys, uusi malli, joka yhdistää perus G-SHOCK musta suosittu sininen väri sävy. Haalari, himmeä laiton on konserni avulla alakuloinen kotona Bezel, kohdata, aika, ja avustaa käden lyönti, ajaksi by intrepid aikoa. Tämä malli on sininen sävy naamiointi kasvot.